Skip to content
Menu

Υλικά

Στη Royalstrom δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στα υλικά που χρησιμοποιούμε
με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους για να εξασφαλίσουμε για σας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο στρώμα σας.

Κατασκευάζουμε στρώματα με υλικά της επιλογής σας.

119652994
666529556
1270231105
506135524

Bonnell Springs

Τα ελατήρια Bonnell είναι ατσάλινα σκληρά ελατήρια τα οποία είναι τοποθετημένα σε σειρές ενωμένα με ένα ελικοειδές σύρμα πάνω και κάτω, έχοντας επίσης μια επιπρόσθετη ατσάλινη ράβδο στην περίμετρο και στις δύο πλευρές που ενισχύει τις άκρες, δίνει σταθερότητα και βοηθά το στρώμα να κρατάει το σχήμα του. Προτείνεται για στρώματα ορθοπεδικά μεσαίας προς υψηλής σκληρότητας.

Pocket Springs

Τα ελατήρια Pocket είναι ανεξάρτητα ελατήρια τα οποία τοποθετούνται μέσα σε υφασμάτινες θήκες (pocket). Είναι κατά κανόνα μαλακά και σε αντίθεση με τα ελατήρια Bonnell, δεν είναι ενωμένα μεταξύ τους, γεγονός που επιτρέπει κάθε ένα από αυτά να κινείται αυτόνομα προκειμένου να εφαρμόζει διαφορετικές πιέσεις σε κάθε σημείο του σώματος.

Βαμβάκι

Τα οφέλη από τη χρήση του βαμβακιού είναι πολλά και η ευελιξία του μεγάλη. Το βαμβάκι είναι φυσικό προϊόν και υποαλλεργικό, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για δημιουργία αλλεργιών.
Το βαμβάκι αναπνέει και ρυθμίζει σωστά την θερμοκρασία του στρώματος και σας διατηρεί ‘δροσερούς’ το καλοκαίρι και ζεστούς το χειμώνα.

Bάτα Dacron

Η ακρυλική βάτα DACRON προσφέρει μια αφράτη αίσθηση στο στρώμα και άνεση στον ύπνο. Επιπλέον, εξασφαλίζει σωστό αερισμό, αποβάλλοντας την περιττή υγρασία.

Ύφασμα Antiacaria Knitted

Ύφασμα DoubleJersey, διπλής ύφανσης με επεξεργασία κατά των ακάρεων. Με τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των ανθρώπων, δίνονται έμφαση όχι μόνο στην ομορφιά και την άνεση των προϊόντων, αλλά και στις λειτουργίες υγιεινής και υγειονομικής περίθαλψης ινών και υφασμάτων. Για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια έχουν ληφθεί ίνες και υφάσματα με αντι-ακάρεα σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών.

Αφρώδες

Αποτελείται από δισεκατομμύρια ανοιχτές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο υλικό διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχει τη μοναδική ιδιότητα να αντιδρά ανάλογα με το βαθμό πίεσης που δέχεται από τα σώματα κατά τη διάρκεια του ύπνου και να προσαρμόζεται ανάλογα τη θέση, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος. Επιπλέον απορροφά 100% την υγρασία και έτσι δίνει την καλύτερη δυνατόν εφίδρωση.

Εξαερισμός

Στα στρώματα μας τοποθετούνται ειδικά εξαρτήματα εξαερισμού. Ο εξαερισμός στο στρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Κατά την διάρκεια του ύπνου δημιουργείται θερμοκρασία στο στρώμα ίδια με την θερμοκρασία του σώματος και έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία υγρασίας και οσμών στο πέρασμα των χρόνων. Κυρίως όμως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι δημιουργείται ένα φιλικό περιβάλλον που απωθεί βλαβερούς μικροοργανισμούς και ακάρεα.

Περιμετρική στήριξη

Περιμετρική στήριξη αποτελείται από ατσάλινο πλαίσιο για μεγαλύτερη σταθερότητα στο στρώμα και για την διατήρηση του σχήματος του σε όλες τις διαστάσεις.

Φερμουάρ

Τα περισσότερα Στρώματα μας τα κατασκευάζουμε με φερμουάρ για τον σωστό αερισμό στο εσωτερικό τους καθώς και να μπορούμε να δούμε εσωτερικά την δομή και τα υλικά τους.

Πεπιεσμένος Κετσές
από βαμβάκι

Είναι ένα οικολογικό υλικό από πεπιεσμένο βαμβάκι. Υφίσταται ειδική επεξεργασία αποστείρωσης και σκλήρυνσης σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ένα υγιεινό και ανθεκτικό υλικό που λειτουργεί ως φίλτρο και προστατευτικό στο εσωτερικό του στρώματος μεταξύ των ελατηρίων και των υπόλοιπων υλικών.

Χειρολαβές

Στα περισσότερα στρώματα μας τοποθετούμε χειρολαβές σε τέσσερα σημεία για την εύκολη μετακίνηση ή μεταφορά τους.

Ύφασμα Ecology

Ύφασμα υψηλής ύφανσης και αντοχής με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι.

Massage

Αφρώδες υλικό με αίσθηση μασάζ χαρίζοντας άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

NonWoven

Το μη υφασμένο ύφασμα είναι ένα υλικό που μοιάζει με ύφασμα κατασκευασμένο από συνεχείς και μεγάλες ίνες, που συνδέονται μεταξύ τους με χημική, μηχανική, θερμική ή διαλυτική επεξεργασία.Tononwoven είναι ένα υλικό φιλικό στο περιβάλλον, υπόαλλεργικο, αναπνεόμενο, αδιαβροχοποιημένο με βαμβακερή αίσθηση και εξαιρετικά μαλακό.

Ύφασμα Double Jersey

Καπιτονιαρισμενό ύφασμα double jersey διπλής ύφανσης με βιοδιασπώμενες ελαστικές ίνες εξαιρετικής ποιότητας δημιουργώντας μια απαλή υφή στο στρώμα.

Frank Knitted Mattress

Ύφασμα Double Jersey, διπλής ύφανσης με κύριο χαρακτηριστικό την ελαστικότητά του.

Natural Relax Knit

Οικολογικό ύφασμα DoubleJersey, διπλής ύφανσης με υψηλή περιεκτικότητα σε οργανικό βαμβάκι.

Ύφασμα Tencel Abre Knit

Ύφασμα Double Jersey, διπλής ύφανσης με βιοδιασπώμενες ίνες με κύριο χαρακτηριστικό του την εξαιρετική απαλότητα.

Ύφασμα Zakar

Ύφασμα Ζακάρ θερμοκολλημένο , υψηλής αντοχής και ελαστικότητας.

Ύφασμα Aloe Vera Knitted

Ύφασμα διπλής ύφανσης εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το φυτό Αλόη.H aloevera είναι γνωστή για τις δερματικές θεραπευτικές ιδιότητες που μας προσφέρει όπως να ανανεώνει το δέρμα, να μας ανακουφίζει από τραυματισμούς και δερματικές δυσφορίες και να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα. Προσφέρει αίσθηση απαλότητας και άνεσης.